follow Catalog firme » Energie combustibili » Statii gpl » Instalatii gpl » Judetul BUCURESTI
  home     Instalatii gpl   Judetul BUCURESTI

Instalatii gpl Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru instalatii gpl completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
instalatii gpl euro 5, instalatii gpl euro 3, instalatii gpl bucuresti, instalatii gpl euro 4, instalatii gpl euro 2, instalatii gpl multipunct, instalatii gpl monopunct, instalatii gpl carburatie, instalatii gpl auto, instalatii gpl ieftine (BUCURESTI, BUCURESTI)
0722 *** ***Click aici!
instalatii gpl multipunct, instalatii gpl monopunct, instalatii gpl, instalatii autoturisme gpl, instalatie injectie gpl, instalatii gpl carburatie, instalatii gpl dacia, instalatii gpl auto ieftine, instalatii gpl auto (BUCURESTI SECTORUL 5, BUCURESTI)
Compania Autogaz Romania a luat fiinta in anul 1999, ocupandu-se exclusiv de distributia si montajul Instalatiilor Auto de Gaz pentru orice tip de autoturism alimentat cu benzina. Dupa numai trei ani pe piata romaneasca, Autogaz Romania infinteaza primul Centru de pregatire pentru atelierele montatoare din toata tara. Compania este situata in partea centrala a Bucurestiului pe o suprafata de 6200 m2 si detine..
0733 *** ***Click aici!
instalatii gpl tomasetto stag, instalatii gpl auto bucuresti, instalatii gpl auto, instalatii gpl prins (BUCURESTI SECTORUL 4, BUCURESTI)
SC ARTMAX IMPEX SRL a luat fiinta in anul 1994 avand ca principal obiect de activitate montajul instalatiilor GPL, ulterior extinzandu-ne si cu activitatea de vulcanizare. De-a lungul timpului a evoluat constant. Service-ul nostru este dotat cu aparatura de diagnosticare de ultima generatie, si detinem un personal cu experienta scolarizat la firme de renume din acest ramura a activitatii...
0732 *** ***Click aici!
instalatii gpl, instalatii gpl carburator, instalatii gpl diesel (BUCURESTI, BUCURESTI)
Sc majore internazionale srl a fost infiintata in luna mai 2001, avand un capital social de 380.000 ron si este distribuitor al companiilor bigas, milano, lovato, avand o retea de 50 dealeri in romania. domeniul principal de activitate al sc majore internazionale srl este importul, exportul, distributia si montarea instalatiilor de gaz pentru autoturisme, oferind o garantie de 24 luni, cat si post..
0731 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie